Bær-, avocado- og kokossmoothie

Jeg spiser jo oftest æg og bacon til morgenmad – og selv hvis jeg ikke har bacon, spiser jeg æg. Hver.eneste.morgen. Jeg elsker røræg, jeg har spist det ofte gennem hele mit liv, og jeg tror ærligt talt aldrig, at jeg bliver træt af det. Men en gang imellem er det nu alligevel meget rart med lidt variation. Fx en lørdag morgen, hvor man faktisk står tidligt nok op til at have brug for morgenmad. Hvor man ikke har nogle oplagte rester, man kan spise til frokost og derfor nok skal have æg dér. Og hvor man endelig er i forårshumør, fordi det endelig er marts, solen endelig skinner og vejrudsigten endelig jo nærmest lover lunt vejr – altså sådan i forhold til hvad vi er blevet vant til, ikke? 🙂 Så får jeg lyst til lidt variation, og i dag er jo netop sådan en dag. Smoothie it is!

Bær-, avocado- og kokossmoothie

No ratings yet
Antal: 1 person

Udskriv

Ingredienser

 • 1 dl blandede bær kan både være frosne og friske
 • 1/2 moden avocado
 • 2 dl kokosmælk
 • vand så det passer
 • vaniljepulver
 • sødning efter smag
 • 1 spsk kokosolie for mæthed – kan udelades

Sådan gør du

 • Blend alle ingredienserne, så det har tykkelse, som du foretrækker. Smag evt. til med lidt sødning.
 

Kategorier: LCHF opskrifter, Mælkefri, Morgenmad, Smoothies, Snacks, mellemmåltider & andre lækkerier

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (8)

  1. Tak Sheila – for ros af både smoothie og glas 😉 Sidstnævnte er jeg også ret glad for, selv om de står hos min mor, og jeg ikke bruger dem så tit – de er nemlig ret høje og tynde, så nærmest umulige at vaske ordentligt i hånden – og jeg har ingen opvasker selv 😀

 1. Det lyder faktisk umiddelbart som en ganske fin morgenmad. Kunne du blive mæt på den? 🙂

  1. Tak 🙂 Ja, jeg var også selv lidt spændt på det til at starte med. Det mættede naturligvis mindre – og mindre tungt – end mine sædvanlige morgenæg, men jeg blev alligevel først sulten efter ca. 3,5 time – og det passer helt fint på en weekenddag, hvor jeg alligevel sover lidt længere 😉

 2. Oh my… hvor er den flot! Elsker smoothie, så det skal jeg snart have igen. Selvfølgelig ud fra undskyldningen om, at bærrene i fryseren skal bruges op 😉

  1. Klart du skal! 😀 Denne kan i hvert fald bestemt anbefales – og hvis du så oven i købet har en god undskyldning (hvis man behøver det?), er det bare at få det gjort 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering