Fiskelasagne med spinat

Fiskelasagne med spinat

Her til aften fik vi en god gammel kending: fiskelasagne! Det er virkeligt nemt. En dag har jeg dog tænkt mig at prøve at lave min egen mornaysauce og se om smagen bliver bedre – hvis ikke, fortsætter jeg nok bare med den købte (og nemme) variant 😉

Det er ikke så vigtigt hvilken slags fisk, man bruger. Jeg benytter normalt en eller anden form for hvid fisk, men laks kan også sagtens bruges. Man kan også vælge at lave lasagnen vegetarisk og helt udelade fisk.

Opskriften stammer forresten fra Arla.

Fiskelasagne med spinat

No ratings yet
Antal: 2 portioner
Opskrift efter Arla
Udskriv

Ingredienser

 • 1 pose spinat helbladet fra frost
 • 2 fileter hvid fisk ca. 250 g fisk
 • 1 bouillonterning
 • 1/4 liter mornaysauce
 • asagneplader antal afhænger af størrelsen på fadet/fadene – jeg brugte 6
 • 100 g tomat
 • 60 g ost revet, til gratinering

Sådan gør du

 • Spinaten tøs op sammen med bouillonterningerne under låg. Skær fisken i mindre stykker og tomater i skiver.
 • Et fad pensles med lidt olie, hvorefter der lægges halvdelen af fisken, lasagneplader, en tredjedel mornaysauce og halvdelen af spinaten. Gentag, så der er to lag. Slut af med tomater i skiver (jeg plejer ikke at bruge enderne), mornaysauce og gratineringsost.
 • Bag i ovnen i ca. 30-40 minutter. Lad gerne stå 5-10 minutter inden den skæres ud.
 • Spis med salat og evt. brød til.
 

Kategorier: Efterår, Fast food, Favoritter, Hovedretter med fisk og skaldyr, Pastaretter

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (3)

 1. Altså, jeg kan godt li fisk, men jeg har svært ved at spise det sammen med pasta.
  Det lidt øv, for det er jo en god måde at få lidt ekstra fisk på!
  Ser hvertfald lækkert ud!

 2. MissMuffin: Ja, det er nemlig en ret god ret til at 'camouflere' fisk. Især hvis man bruger en neutral fisk som pangasius. Den fisk, jeg havde fået fat i i går, var dog meget kraftig i smagen – for kraftig, hvis du spørger mig. Det var vist en Alaska Pollack, som vist nok er en slags torskefisk.

  Lise B: Jeg ved jo faktisk godt at det er temmeligt enkelt – jeg skal bare tage mig sammen til at gøre det 😉 Men det er en rigtigt god pointe, at jeg jo faktisk sparer omkring 10 kr pr lasagne på det!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering