Fødselsdagsgiveaway: Vind et eksemplar af “Sødt, sundere, syndigt”

I dag er det min fødselsdag, yay! En af mine venner joker altid med, at jeg har fødselsdag i hele januar, fordi jeg altid bruger den første uge på at glæde mig og derefter de resterende på at fejre det. Det er som det sig hør og bør, hvis I spørger mig! Og når det er tilfældet, skal I selvfølgelig heller ikke snydes herinde. I får meget snart en opskrift, det lover jeg, men først vil jeg lige sætte gang i en lille giveaway i anledning af dagen. Egentligt bør det jo egentligt være mig, der får gaver, men heldigvis er jeg mindst lige så vild med at give gaver, som jeg er med at få dem, så mon ikke jeg overlever 😉

Min dag i dag startede med morgenmad/brunch på Mad og Kaffe (yndlings!), som ligger lige rundt om hjørnet fra min lejlighed, og den slutter i aften på Llama, som jeg længe gerne har ville prøve. Og i timerne her imellem har jeg planer om kagebagning (kollegaerne skal jo heller ikke snydes!), måske en løbetur (hvis regnen tager sig sammen og skrider) og højst sandsynligt et afsnit Downton Abbey på Netflix’en. Evt. lidt studiearbejde, hvis jeg ikke kan holde mig væk. Jeg har i hvert fald taget fri fra job i dag, fordi den type er jeg!

Jeg fylder i øvrigt hele 27 vintre, hvis I skulle spørge fra nogen. Og det har jeg det egentligt helt fint med, tænker jeg. Ingen alderskvaler her – og i alle tilfælde er jeg jo stadig (lige et halvt år endnu i hvert fald) tættere på at være 25 end på at være 30, haha! 😀

Det I kan vinde er (selvfølgelig, havde jeg nær sagt) et eksemplar af min bog. Tænk, at det allerede snart er et år siden, den udkom. Jeg får heldigvis jævnligt stadig virkeligt søde beskeder og kommentarer fra folk, der sætter stor pris på den, og det gør mig så glad. Forhåbentligt kan jeg gøre én af jer lige så glad om ikke så længe.

Læs om “Sødt, sundere, syndigt” her.

For at deltage skal du ganske enkelt bare lægge en kommentar til indlægget her. Du må også hjertens gerne dele det på diverse medier osv., men det er ikke et krav. I kommentaren må du skrive lige, hvad du vil. Du kan fortælle mig, hvad din bedste fødselsdag har været, hvordan du foretrækker din brownie, hvor længe du kan stå på et ben og holde vejret, eller om du bedst kan lide æble- eller appelsinjuice. Hvis du allerede har min bog, må du selvfølgelig også gerne deltage for at kunne forære den til en anden, det vil jeg kun blive glad for. 

Jeg trækker en vinder på søndag, dvs. den 15. januar kl. 21 – eller på et eller andet tidspunkt derefter i hvert fald. 

Hav en herlig dag og en awesome uge – det får jeg helt sikkert!

P.s. Det er jo tydeligt, at der er mange andre, der har fødselsdag i dag, fordi det vejr derude kan absolut ikke have været min skyld!

Kategorier: Hverdag, Sødt, sundere, syndigt

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (92)

 1. Stort tillykke med fødselsdagen ???????????? jeg er stor fan af din blog. Du har så mange lækre og nemme retter. Ville være så fantastisk at vinde din bog, synes det er så sejt gået af dig! Jeg er diabetiker og lever lchf og det er det bedste jeg har gjort ???? og din bog vil helt sikkert hjælpe mig til syndige fødselsdage og andre begivenheder fremover ????????????????????????

 2. Tillykke med fødselsdagen! Jeg ønskede mig din bog til min egen fødselsdag (og igen til jul!) men uden at få den, så håber på at vinde den her. Jeg håber at du får en dejlig dag 🙂

 3. Tillykke med fødselsdagen ???? Har ønsket mig bogen i både fødselsdags og julegave men stadig ikke fået den så det ville være helt fantastisk at vinde.

 4. Stort tillykke med fødselsdagen! Lækker start på dagen med brunch – elsker brunch! Jeg foretrækker æble- frem for appelsinjuice ????

 5. Hej Xenia!

  Jag skulle bli riktigt glad om jag vann boken! Tycker det är svårt att hitta goda LCHF-sötsaker, så en inspirerande bok hade varit toppen.

  Hoppas du finner tid i din vardag att blogga många nya recept under året – både aftonsmat och desserter 🙂

 6. Hej Xenia
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen. Håber din dag bliver lige så fantastisk, som du har planlagt ????
  Jeg synes, at du skal vide, at jeg bruger str. 39 i sko, ikke tåler sukker og er rødhåret. Det må være alle tiders grunde til, at det skal være lige netop mig, der vinder din fødselsdsgs-give away og din lækre bog (som jeg i øvrigt har ønsket mig til både fødselsdag og jul, uden at jeg har fået den).

 7. Tillykke med fødselsdagen Xenia 🙂 det kunne være dejligt, at ha opskrifterne klar til mig egen fødselsdag 🙂

 8. STORT tillykke ????????????????????????
  Jeg har ønsket mig din bog længe, så hermed et lod i puljen.
  Tak for altid gode og brugbare opskrifter og lækre sager.

 9. Først….TILLYKKE MED DAGEN!! ???? 27 er jo ingen alder ????
  Det lyder som om du har planlagt god dag, med en god blanding af to-do’s og afslapning ????
  Jeg har haft kigget på din bog i noget tid, da jeg gerne vil tabe mig uden at skulle undvære lidt syndigt en gang i mellem. Derudover har jeg endnu ikke formået at kunne imponere kæresten i de sukkerfrie kagers verden, derfor har jeg brug for nyt inspiration.

 10. Tillykke med dagen, jeg er overbevist om, at det må være en anden der er skyld i vejret, for du er da en solstråle 😉 Håber du får en skøn dag og bliver fejret efter fortjeneste.

  Jeg har spist efter LCHF principperne i 2 år, men min søde tand er under ingen omstændigheder forsvundet. Så at vinde din bog og få ny og sundere inspiration, ja det ville bare “make my day” !!

 11. Hej Xenia
  Hvor er det bare en flot blog – dejligt at jeg “faldt” over den!
  Og tillykke med fødselsdagen ????

  Hilsen Julie
  P.s glæd dig til Llama, jeg synes i hvert fald, at det er rigtig godt til prisen.

 12. Tillykke med fødselsdagen ????
  Jeg er lige begyndt til spinning og det er dælme hårdt – men det giver plads til cokolade og dessert ????
  ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  Mvh.
  Edith

 13. Tillykke med fødselsdagen 🙂
  Tak for de MANGE forskellige lækre opskrifter.

 14. Kære Xenia. Tillykke med fødselsdagen. Jeg håber du bliver fejret og forkælet med mange og gode gaver fra familie og venner. Det med kogebøger er jo bestemt ikke noget nyt i din verden, jeg husker at du til din konfirmation (for ganske få år siden) ønskede dig kogebøger, men jeg ved ikke hvor mange du fik. 🙂 Glæder mig at du har bevaret interessen.

 15. Tillykke med din dag, eller måned ????
  Har netop skudt en sundhedsperiode igang med kost og træning, og ville elske at forkæle mig og manden med din lækkerier

 16. Kæmpe tillykke med fødselsdagen 🙂

  Jeg tænker også, at fødselsdag bestemt skal spredes så meget ud som muligt, både i forventningsglæde og faktisk fejring. Jeg plejer at tage en halv april og en halv maj. Det er vidunderligt.

  -Og så fik du lige mindet mig om, at jeg faktisk nu er tættere på 30 end 25. Der er kun 3½ måned til min 28-års.

 17. Tillykke med fødselsdagen ????????????????
  Jeg har ønskede mig din bog til både fødselsdag og jul. Men stadig ikke nået at få den. Så krydser fingre for at det er nu det skal lykkes. Og så vil jeg lige sige tak for inspiration til min aftensmad. For jeg havde taget et andebryst ud af fryseren idag og så lige din henvisning til Mortens and. Så nu står den på lynstegt and med nudler og broccoli. ????

 18. Også et tillykke herfra! ????????
  Din bog har stået på min ønskeseddel længe, men både julemanden og familien har misset den indtil videre.
  Så krydser fingre for, at jeg er den heldige ???? ???? ???? ????

 19. Tillykke????
  Den bog vil jeg mægtig gerne vinde og med min nye livsstil ville den passe perfekt ind i det jeg synes jeg kan lide. Har flere gang brugt din blog og opskrifter herfra, så håber✌????

 20. Tillykke med fødselsdagen! ????
  Jeg har også fødselsdag her i januar, en helt fantastisk måned at have fødselsdag i ????
  Jeg vil gerne vinde din bog i fødselsdagsgave, da jeg fornemmer, at jeg ikke får den af andre …

 21. Tillykke med dagen 🙂 At have fødselsdag i januar har både fordele og ulemper – ulempen er at det er så tæt på jul, men det bedste er lige præcis, at den mørke og kolde januar måned bliver så meget hyggeligere af at holde fødselsdag 🙂 Jeg havde selv fødselsdag i fredags og nyder i den grad at bruge weekenderne på at holde fødselsdag med god mad og kage 😉

 22. Først stort tillykke med fødselsdagen????????????????
  Ville SÅ gerne vinde da jeg endnu ikke har din bog:)

 23. TIL LYKKE???????? Med fødselsdagen!!
  Jeg ønsker mig din bog af 3 grunde.
  A) jeg vejer for meget og B) jeg har diabetes 2 C) jeg har en sød tand.
  Din bog kan vist give mig god inspiration????????

 24. Hej Xenia,

  Hjerteligt tillykke med fødselsdagen idag.
  Det lyder, som om, at du får en helt forrygende fødselsdag 🙂

  Mange hilsner
  Tina

 25. Jeg vil da også ønske dig stort tillykke ???? Bogen ville være en dejlig inspirationskilde til den søde tand ☺

 26. Tillykke med fødselsdagen!
  Jeg ville elske at modtage bogen, som jeg desværre ikke modtog i julegave, selvom den stod højt på ønskesedlen 🙂

 27. Stort tillykke med dagen ???????? Håber den bringer alt det du ønsker dig ☺ Jeg bruger dine opskrifter rigtig meget og fødselsdagsbollerne er en af mine favoritter. Ville være super glad for at vinde din bog ????

 28. Stort tillykke med fødselsdagen ????????????

  Jeg har allerede din bog og er så glad for den ???? Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg derfor forære den til min søde mor, som altid bager uden sukker, når jeg kommer på besøg ????

 29. Tillykke. Håber du har en dejlig dag. Og håber på et tillykke til mig også ????

 30. Tillykke med fødselsdagen!!!
  Jeg har lavet et nytårsforsæt om kun at spise slik og kage til fødselsdage, så jeg kunne virkelig godt bruge lidt inspiration til noget sødt og syndigt!

 31. Tillykke med fødselsdagen!
  Din fløde/bacon/champignon sovs er simpelthen fantastisk! Mums!
  Det var bare lige det.. Hej!

 32. Så hjertelig tillykke???????????? – ville ønske det var mig????……jeg må vente helt til august, men så tager jeg osse revanche????????????????
  Må du ha det helt fantastisk????????

 33. Stort tillykke med fødselsdagen, Xenia!
  Jeg har hørt meget godt om bogen, men endnu ikke selv haft fornøjelsen af at bladre i den. Derfor håber jeg, at jeg er den heldige vinder, så mine kære (og jeg selv, selvfølgelig!) kan blive forkælet med sundere lækkerier en masse 🙂

 34. Tillykke med fødselsdagen fra en navnesøster????????????????????????????????

 35. Stort tillykke med dagen! Jeg misunder altid folk der har fødselsdag i januar og februar – det må virkelig forsøde de ellers lidt triste måneder. Jeg krydser fingre for at vinde din bog, så jeg også kan forsøde vinteren, selvom der er lang tid til min fødselsdag i juli 🙂

 36. Jeg vil ønske dig en fantastisk fødselsdag.. Jeg håber at du har haft en super dag.

 37. Kæmpe tillykke med fødselsdagen.
  Jeg vil også gå ind for en ugelang fejring når jeg fylder 30 i februar ????????

 38. Hip hurra og Tillykke med fødselsdagen ????????????
  Jeg er (sammen med resten af DK) ved at omlægge min livsstil. Så vil virkelig gerne have alternativer til at stille min søde tand????

 39. Tillykke med fødselsdagen!
  Neg er helt vild med din opskrift på græskarmos og selvfølgelig pikantgryden. Nammanam…

 40. Jeg vil nøjes med at ønske dig stort tillykke med fødselsdagen. Håber dagen blev ligeså fantastisk som du havde håbet ☺
  Fylder selv 27 om 1 1/2 måned ????

 41. Stort tillykke med dagen i går! ???????????? Jegchar af en eller anden mærkelig grund ikke fået tilføjet din kogebog til samlingen endnu, så jeg krydser fingre for at vinde! ????

 42. Et stort lidt forsinket tillykke med din fødselsdag:-)
  Min bedste fødselsdag var da jeg blev 18, det var lige i en weekend, så jeg holdt fest både fredag, lørdag og søndag for forskellige og lige til min fødselsdag havde jeg fået 12rigtige i tips:-)
  Vil rigtig gerne prøve at vinde din bog og få inspiration til at lave lidt lækkert herhjemme:-)
  Hilsner og en dejlig dag til dig og håber du fejrer din fødselsdag hele resten af måneden.

 43. Stort tillykke med fødselsdagen! Jeg krydser fingre for at vinde, da jeg godt kunne bruge noget inspiration til sundere søde sager 😉

 44. Stort tillykke !!! og jeg håber din dag bliver lige så rar, som det ser ud til 🙂

 45. Stort tillykke med fødselsdagen i går ???????????????????? januarbørn er nu bare de sødeste og det vil være en fantastisk fødselsdagsgave ????Jeg vil blive så glad, hvis jeg er heldig at vinde din bog. Man bliver altid inspireret af at kigge på din blog.

 46. Tillykke med fødselsdagen 🙂 Jeg kan berolige dig med, at de 27 slet ikke er så slemt (som jeg synes det lyder) – jeg har overlevet flere måneder nu 🙂

 47. Jeg er lidt af en kagekone. Elsker at lave kage. Så det ville hjælpe mig meget med denne bog 😀 Og tillykke med fødselsdagsmåneden 😀

 48. Hvis jeg vinder vil jeg forære bogen til mine forældre. De er begge diabetikere og specielt min mor mangler søde sager uden tilsat sukker så jeg er sikker på at den ville falde i god jord 🙂

 49. Tillykke 🙂
  Jeg har lånt din bog flittigt på biblioteket, men det kunne være fantastisk at have den helt selv 🙂

 50. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Håber du får den skønneste dag og nyder den i fulde drag. Så skønt et billede af dig, hvor det knitrer af fødselsdagsspænding helt herud på den anden side af skærmen.

 51. Jeg må også være med???? Bor i Grønland hvor der bliver konsumeret MÆNGDER af sukker både i og til kaffen????☕????????????????????????
  Hvis jeg nu havde din bog, kunne jeg jo prøve at introducere noget sundere sødt????????????

 52. Tillykke!!!
  Hvor ville det være lækkert at vinde bogen 😀 trænger til ny inspiration.

 53. Stort tillykke – elsker desserter og derfor er jeg også et af de mennesker der ikke er på kur her i Januar.
  Tilmed trænger jeg til ny inspiration 😉

 54. Tillykke med fødselsdagen! Jeg er gravid og har mange cravings, men forsøger at holde mig til det sunde… Din bog ville være så god, så jeg kunne få lidt lækkert og sundt 🙂

 55. Plejer altid at få jordbærlagkage til min fødselsdag, men måske jeg skal gå på jagt efter noget nyt og spændende i bogen?
  Krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder.

  Fødselsdagshilsner herfra 🙂

 56. Tillykke med fødselsdagen – jeg fylder år lige om lidt, så det vil være en perfekt gave

 57. Hjertelig tillykke med dagen. Jeg elsker at være sammen med venner og familie på min fødselsdag. ????????

 58. Forsinket tillykke med fødselsdagen! Tror at jeg vil lade mig inspirere af dig i år og være lidt bedre til at fejre mig selv – det lyder som en helt igennem fantastisk dag.

 59. Stort tillykke med fødselsdagen 🙂
  Efter at have læst om din fødselsdag, er jeg hermed blevet bekræftet i at det er ok at knus-elske sin egen fødselsdag, og at den gerne må strække sig.. jeg vil rigtig gerne vinde din bog, så kan jeg bruge nogle af opskrifterne til min kærestes fødselsdag i næste weekend, som også skal fejres HELE weekenden, fordi det bare er SÅ hyggeligt 🙂 og ellers bare bruge resten af året på at prøve opskrifterne i din bog, så var der også lige et godt nytårsfortsæt der 😉

 60. Tillykke med dagen din forleden!
  Jeg ville hellere end gerne være den heldige vinder af din skønne bog. Matriklen her tæller 5 personer, her under johan på 3 år, og tvillingerne på 1 år. Ingen af dem af endnu fået sukker, i det mindste ikke i vores bevågenhed, og vi ønsker at det skal fortsætte sådan. Det er en udfordring at finde på de rigtige sukkerfrie syndigheder, da de ikke ligger lige til højrebenet for mig. Din bog vil være fantastisk for mig og min sukkerfrie familie

 61. Stort tillykke ???????? altid en fornøjelse at følge din blog – og jeg ville virkelig gerne læse i og prøve opskrifterne fra din bog også 🙂

 62. Ih!! Jeg ville så gerne vinde din bog. Har været nødt til at skifte kost pga min pcos, men har stadig problemer med at finde ordentlige opskrifter på f.eks. brownies, som jeg elsker så højt.
  Please lad det blive mig!!

  Nina

 63. Forsinket tillykke med fødselsdagen.
  Synes du laver nogle spændende opskrifter.
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig din bog????????

 64. Forsinket tillykke. ???? ville så gerne vinde bogen med de lækre opskrifter.

 65. Tillykke med fødselsdagen ????????
  Og fed give away, den vil jeg gerne vinde ????????????

 66. Stort tillykke med fødselsdagen ????????
  Sådan en bog vil blive tage imod med kyshånd ???? Med en familie som elsker alt usundt og mig som gerne vil leve sundt så kan det hurtigt går op i hat og briller ????

 67. Uhh din bog ville jeg virkelig elske at vinde. Mangler virkelig inspiration til lchf bagværk – så din bog ville bare være helt perfekt.
  Stod øverst på ønskesedlen men fik den desværre ikke.

 68. Hej Xenia, stort tillykke med dagen i mandags. Jeg har dig at takke for at bønnefritter er blevet en del af min hverdag : )

Der er lukket for kommentarer.