Grøn one-pot pasta med squash og spinat

Denne pastaret er min nye livret. Eller nye er måske så meget sagt, eftersom jeg mere eller mindre har levet af den de sidste mange måneder. Ergo er det min livret. Endnu engang er det stjålne godter, fordi det er en opskrift fra Valdemarsro (I ved, hestenettet for opskrifter), som jeg har jammet en smule på.

Jeg kan egentligt ikke forklare, præcist hvad det er ved denne blanding som bare rammer mine smagsløg helt rigtigt. Måske det bare er at det er pasta og skjult grønt, og har man fulgt mig i længere tid, ved man, at jeg er evig fan af skjult grønt. Det føles som bare at spise en rar og comfy pastaret – men så er der alligevel lige lidt ekstra vitaminer i form af squash og spinat, men det kan smages 0%. Hvis det også lyder som noget for dig, skal du prøve denne ret. Jeg er egentligt ligeglad om du bruger min version eller Ann-Christines originale. Det vigtige er bare, at du prøver den. Og at du så lader være med at købe alle poserne med den gode pasta i Rema 1000, næste gang jeg skal have fyldt lageret op!

Grøn one-pot pasta med squash og spinat

5 fra 3 stemmer
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 3 personer
Bedste comfy pastaret med skjult grønt
Udskriv

Ingredienser

 • 1 pakke bacon i skiver
 • 8 dl bouillon jeg bruger hønsebouillon
 • 1 squash
 • 150 g hakket spinat fra frost
 • 400 g pasta vælg din favorit
 • 2 fed hvidløg
 • 1/2 tsk løgpulver
 • 1 dl fløde
 • salt
 • 50 g revet parmesan

Sådan gør du

 • Skær bacon i mindre stykker og steg det sprødt på en pande.
 • Bring bouillon i kog i en gryde. Mens væsken koger op, river du din squash groft og hakker eller skiver hvidløg. Når væsken koger, tilsættes squash, spinat, pasta, hvidløg, løgpulver, fløde og salt.
 • Lad pastaen simre ved medium varme i ca. 20-25 minutter.
 • Når pastaen er mør og væsken er kogt ind, røres sprødstegt bacon og revet parmesan. Lad parmesanen smelte i et minuts tid og smag til med salt.

Noter

Hvis den skal være ekstra fræk, og du alligevel har MSG i køkkenskabet, kan du give den et drys heraf.
 

Kategorier: Fast food, Favoritter, Hovedretter med kød, Pastaretter

Lignende opskrifter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering