Pangasius og grønsager i bouillon med ris

Pangasius og grønsager i bouillon med ris

Dette er en virkeligt nem hverdagsret. Jeg lavede den første gang, da jeg var au pair i Bruxelles og har efterhånden lavet den en del gange siden – både der og hjemme i Danmark igen. Det kræver meget lidt forberedelse og er en garanteret succes – i hvert fald efter min mening.

Man kan selv vælge om man vil riste champignonerne først, som jeg gør. Det er selvfølgeligt lidt mere arbejde, men jeg foretrækker champignoner stegte 😉

Pangasius og grønsager i bouillon med ris

1.67 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g pangasius fileter
  • salt og peber
  • tørret dild eller frisk
  • 400 g champignoner
  • 1 squash
  • 1 peberfrugt – farve er underordnet
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • 1 fiskebouillonterning eller brug grøntsags, hvis du ikke kan finde fisk
  • 5 dl vand
  • 4 dl ris
  • 6 dl vand + salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200º varmluft.
  • Skær champignonerne i skiver og rist dem på en pande. Når vandet er fordampet, tilsættes lidt olie og soja og de steger videre.
  • Fordel fiskefileterne i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og dild.
  • Skær squash og peberfrugt i skiver og fordel herover. Slut med de ristede champignoner. Kog vandet og opløs bouillonterningerne heri. Fordel væsken over fisk og grøntsager og sæt i ovnen i ca. 20 minutter.
  • Risene tilsættes, når vandet koger. Kog 12 minutter og lad hvile under låg i yderligere 12.
 
Pangasius og grønsager i bouillon med ris

Kategorier: Efterår, Hovedretter med fisk og skaldyr, Mælkefri, Opskrifter

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (5)

  1. Og den her… Hvor er det hyggeligt at være blind passager på din blog 🙂

    1. Hæ, jeg kan godt huske at denne kom fra det dér hæfte – men jeg tror aldrig jeg har vidst at det var dig, der havde skrevet den derind 🙂 Men nu ved jeg også hvad jeg skal lave i aften af den squash, jeg fik købt for meget i sidste uge 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering