Pangasius og grønsager i bouillon med ris

Pangasius og grønsager i bouillon med ris

Dette er en virkeligt nem hverdagsret. Jeg lavede den første gang, da jeg var au pair i Bruxelles og har efterhånden lavet den en del gange siden – både der og hjemme i Danmark igen. Det kræver meget lidt forberedelse og er en garanteret succes – i hvert fald efter min mening.

Man kan selv vælge om man vil riste champignonerne først, som jeg gør. Det er selvfølgeligt lidt mere arbejde, men jeg foretrækker champignoner stegte 😉

Pangasius og grønsager i bouillon med ris

1.67 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

 • 500 g pangasius fileter
 • salt og peber
 • tørret dild eller frisk
 • 400 g champignoner
 • 1 squash
 • 1 peberfrugt – farve er underordnet
 • 2 grøntsagsbouillonterninger
 • 1 fiskebouillonterning eller brug grøntsags, hvis du ikke kan finde fisk
 • 5 dl vand
 • 4 dl ris
 • 6 dl vand + salt

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 200º varmluft.
 • Skær champignonerne i skiver og rist dem på en pande. Når vandet er fordampet, tilsættes lidt olie og soja og de steger videre.
 • Fordel fiskefileterne i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og dild.
 • Skær squash og peberfrugt i skiver og fordel herover. Slut med de ristede champignoner. Kog vandet og opløs bouillonterningerne heri. Fordel væsken over fisk og grøntsager og sæt i ovnen i ca. 20 minutter.
 • Risene tilsættes, når vandet koger. Kog 12 minutter og lad hvile under låg i yderligere 12.
 
Pangasius og grønsager i bouillon med ris

Kategorier: Efterår, Hovedretter med fisk og skaldyr, Mælkefri, Opskrifter

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (5)

 1. Og den her… Hvor er det hyggeligt at være blind passager på din blog 🙂

  1. Hæ, jeg kan godt huske at denne kom fra det dér hæfte – men jeg tror aldrig jeg har vidst at det var dig, der havde skrevet den derind 🙂 Men nu ved jeg også hvad jeg skal lave i aften af den squash, jeg fik købt for meget i sidste uge 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering