Pastatærte med skinke og ost

Pastatærte med skinke og ost

Normalt synes jeg ikke at Alletiders Kogebog er særligt god at finde inspiration fra, med mindre man har en specifik ret eller ingrediens i tankerne. Ikke desto mindre valgte jeg i går, da jeg jo alligevel sad og kedede mig lidt, at lave en filtersøgning på alle hovedretter der er blevet vurderet over 8 af mindst 20 personer. Og så gik jeg ellers bare listen igennem. Og der var da et par ting, der fristede. Heriblandt dagens ret.

Jeg lavede en salat dertil af rød og gul peberfrugt samt agurk i fine tern. Jeg udelod forresten porrer fra opskriften.

Pastatærte med skinke og ost

No ratings yet
Antal: 3 personer
Udskriv

Ingredienser

 • 100 g fuldkornspasta
 • 1 broccoli ca. 300-500 g
 • 200 g skinke i tern
 • 2 æg
 • 1/2 dl mælk
 • salt og peber
 • 100 g revet ost

Salat:

 • 1 rød peberfrugt
 • 1 gul peberfrugt
 • 1 agurk

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 200º.
 • Bring rigeligt vand i kog. Tilsæt salt og evt. en bouillonterning. Bring pasta i kog. Skær i mellemtiden broccoli i små buketter/tern. Når pastaen mangler to minutter, tilsættes broccolien og koger med det sidste tid. Hæld vandet fra. Fordel pasta og broccoli i et ildfast fad. Fordel skinken herover. Pisk æg sammen med mælk, salt og peber. Hæld æggemassen over fyldet og drys med ost.
 • Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter eller til æggemassen er stivnet.
 • Skær peberfrugter i små tern. Skrab kernerne ud af agurken og skær også denne i små tern. Bland.
 
Pastatærte med skinke og ost

 

Kategorier: Hovedretter med kød, Pastaretter, Tærter

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (7)

 1. Her det som dig mht. Alletiders kogebog, men det sker at der findes noget godt derinde 🙂

  Det ser ihvert fald lækkert ud, det må prøves….

  Mange hilsner
  Birthe

 2. Jeg synes det var en ret lækker ret. Vi var tre mennesker og spiste i hvert fald stort set op – på trods af at der jo var to tærtefade – dog med lavt fyld, hæhæ. Så det var i hvert fald en succes for mit publikum ;D Jeg har flere gange læst om at bytte dejen i tærter ud med pasta, men havde bare ikke fået taget mig sammen til at prøve det før nu. Men det er helt sikkert ikke sidste gang – det er jo virkeligt en nem og taknemmelig ret 🙂

  1. Mange tak! Jeg håber du kan lide det – det er virkelig en god og nem hverdagsret 😀

 3. Ser lækkert ud…

  Lidt sjovt, at det er forskellige typer pasta der er brugt på hver billede.

  1. Haha, ja du har ret – jeg tror indlægget er blevet stykket sammen af de bedste billeder fra flere forskellige omgange – jeg lover dog, at det smager godt uanset hvilken slags pasta, du bruger, hæhæ 😀

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering