Smoothie med mango, banan og vanilje

 Normalt fører jeg jo ikke rigtigt smoothieopskrifter. Ja, i princippet mener jeg faktisk slet ikke man bør lave smoothies efter opskrifter og den eneste kogebog, jeg har med sådanne, står fortsat urørt på hylden. I dag bliver jeg dog nødt til at bryde min egen regel. For denne smoothie, som jeg lavede som morgenmad i går, var så helt fantastisk god at I bliver nødt til at prøve den! Og så skal I jo bruge en opskrift 😉 Det er nok den mest cremede smoothie, jeg nogensinde har smagt – hvilket i teorien ikke er overraskende, da der jo både er banan og mango i – men ikke desto mindre en glædelig oplevelse. Derudover mættede den utroligt meget af en smoothie at være. Faktisk var jeg først sulten igen ca. tre timer efter – og som de fleste nok ved, er det sjældent at en “helt almindelig smoothie” uden proteinpulver eller andet kan præstere det.

Så ja, prøv den – det vil gøre jer glade og mætte 🙂

Husk forresten at bananen skal fryses aftenen før. Isterninger kan nok også bruges i stedet, men jeg vil ikke garantere et lige så godt resultat.

Smoothie med mango, banan og vanilje

No ratings yet
Forb. tid: 5 minutter
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 1 stort glas
Udskriv

Ingredienser

 • 1 banan
 • 1/2 mango
 • 1 dl fromage frais eller andet surmælksprodukt
 • 1,5 dl vaniljeyoghurt eller yoghurt naturel + 1 tsk vanillepulver

Sådan gør du

 • Skræl bananen, del den i mindre stykker og frys den natten over.
 • Blend banan, mango i mindre stykker uden skræl og sten, fromage frais og yoghurt til det har en jævn konsistens.
 

Kategorier: Morgenmad, Smoothies

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (6)

 1. Mhm det ser skønt ud – og har virkelig også lyst til mango hele tiden, så dette er jo win-win 🙂 

  KH

 2. Får helt lyst til at gå ud og investere i en blender. Har kun en stavblender, det fungerer ikke helt optimalt. Men det er bedre end ingenting, det kunne være jeg lige skulle prøve den smothie her i weekenden. Prøvede forresten dine gulerodstærter, de blev vildt gode! De skal helt sikkert laves igen. 

 3. Sidder og drikker den nu 🙂 Rigtig lækker smoothie, men næste gang vil jeg putte mindre yoghurt i, det bliver lidt for dominerende.

  1. Er det vanillesmagen, du synes er for overdøvende, eller bare at frugten generelt træder i baggrunden måske? Det er jo helt sikkert en smagssag – jeg foretrækker bare, at en smoothie er nogenlunde tyndtflydende, og mindre yoghurt vil også gøre den tykkere i det i hvert fald – måske noget mælk i stedet ville gøre det? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering