Sød kokosomelet med jordbær

Først og fremmest bliver jeg altså nødt til lige at sige tak for alle de smaddersøde kommentarer, der nærmest er strømmet ind siden jeg offentliggjorde giveaway-indlægget i går. Det er jo helt overvældende altså, og jeg bliver lige glad hver gang en ny tikker ind. Af hensyn til lodtrækningen om et par uger, kan jeg jo desværre ikke svare på hver enkelt og takke jer individuelt, selv om jeg meget gerne vil, så nu får I i stedet en kollektiv taknemmelighedserklæring her: TAK! (og keep ’em coming, for hvis man føler sig lidt lavt på selvtillidsskalaen, skal man åbenbart bare lave en giveaway, det hjælper skulle jeg hilse at sige 😉 )

Én af de ting, flere af jeg er har udtrykt ønske om, at der kommer om her på bloggen er morgenmadsopskrifter. Normalt kører jeg jo meget i den samme morgenmadsskabelon, som I nok også efterhånden har udledt af mine hverdagsmåltider-indlæg (som jeg desuden også nok skal sørge for at få op at køre igen snarligst!). Men én gang imellem har man da alligevel brug for lidt variation, og så er det jo ret heldigt, at jeg – ligesom nok størstedelen af Danmarks LCHF-tilhængere – for et par dage siden lige har modtaget min udgave af Jane Faerbers (aka Madbanditten, hvis nogen skulle være i tvivl) nye og helt fantastiske bog med masser af lækker inspiration. Heri faldt jeg hurtigt over hendes hindbæromelet, som med et par modifikationer, så den passer bedre til mine smagsløg, allerede er blevet lavet to gange. Så her får I min udgave (af Janes udgave) af en lækker og sød omelet, som mætter dejligt og giver en nærmest kage-til-morgenmad-agtig fornemmelse.

Og stik så lige ud og køb den bog, hvis I ikke allerede har gjort det, ikke? ;P

Sød kokosomelet med jordbær

No ratings yet
Antal: 1 person
Udskriv

Ingredienser

  • 2-3 æg jeg bruger 3
  • 1 spsk piske- eller kokosfløde
  • 1 spsk sukrin gold
  • 1/2 tsk vanillepulver
  • 1 knsp salt det fremhæver det søde
  • 2 tsk loppefrøskaller HUSK – den grønne
  • 1 spsk kokosfibre /fint kokosmel
  • kokosolie til stegning

Til servering:

  • 1 tsk kokosmel det alm. grove
  • 1 håndfuld friske søde jordbær jeg bruger ca. 150 g

Sådan gør du

  • Pisk æg sammen med fløde, sukrin gold, vanillepulver og salt. Tilsæt loppefrøskaller og kokosfibre og pisk det godt sammen, så der ikke er nogen klumper.
  • Opvarm/smelt en klat kokosolie på en pande og hæld æggemassen herpå. Steg ved middel varme, indtil det er stivnet, og den er fint gylden.
  • Skyl imens jordbærrene, fjern stilken og skær dem i skiver.
  • Fold omeletten sammen, overfør til en tallerken og server med kokosmel og jordbær.
 

Kategorier: 2013-favoritter, Favoritter, LCHF opskrifter, Mælkefri, Morgenmad, Påske

Lignende opskrifter

Vis kommentarer (6)

  1. Jeg glæder mig simpelthen SÅ meget til jeg kan spise æg igen. Jeg er ved at køre en smule træt i at spise hørfrøgrød hver morgen (suk). Sådan en fin omelet med friske jordbær kunne jeg godt lige klare! 😀

    1. Det kan jeg altså virkeligt godt forstå! Men måske du som det mindste kan putte lidt kokos og jordbær på din hørfrøgrød? Eller hvad med den dér kokosgrød, som Hejdi (hejdislow) har lavet? Så får du da (næsten) den rigtige smag?!
      Men kan du i det mindste mærke, at det hjælper? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering