Go Back
+ servings

Baconrosenkål

4.67 fra 3 stemmer
Antal: 2 personer
NB Jeg kan sagtens spise dobbelt mængde af det her!
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g rosenkål friske eller fra frost (eller det dobbelte, afhængigt af appetit)
  • 2-3 spsk olie fx kokosolie uden smag
  • gavmild mængde salt
  • 1 pakke bacon i skiver
  • 2-3 spsk balsamicoeddike kan udelades

Sådan gør du

  • Forvarm ovnen til 180º varmluft.
  • Skær enderne af rosenkålene, fjern evt. grimme blade og skær de små kålhoveder i halve.
  • Fordel i ét lag på en bageplade beklædt med bage og vend med olie og salt.
  • Skær eller klip baconskiverne i stykker på ca. 1 cm og fordel over rosenkålene.
  • Rist i ovnen i ca. 30-40 minutter - tjek og vend rundt i dem ca. halvvejs.
  • Når rosenkålene er møre og sprøde i kanterne, og baconen er tilpas stegt, vendes blandingen med balsamico og smages evt. med mere salt, hvis det er nødvendigt.