Go Back
+ servings

Spidskålssalat med ananas og creme fraiche-dressing

No ratings yet
Antal: 4 portioner
Opskrift efter Foodfanatic
Udskriv

Ingredienser

  • 1 lille spidskål ca. 500 g snittet vægt
  • 1 lille dåse ananas i stykker i egen saft
  • 1 håndfuld frisk persille
  • 3 dl creme fraiche jeg brugte halv 18% og halv 38%
  • 1-2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk yaconsirup eller honning eller anden sødning
  • 1 tsk citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Snit spidskålen fint og kram den let med hænderne. Hak persille fint. Vend spidskål, persille og ananas sammen.
  • Bland alle ingredienserne til dressingen, smag til og vend med kålen.

Noter

Salaten opbevares på køl indtil servering og er også fin i dagene efter.