Tænd ovnen på 200º varmluft.
Pensl en bradepande med lidt olie.
Mos bananerne enten i en foodprocessor eller med en gaffel. Hvis de er meget modne, kan de også bare moses direkte i dejen, når det er tid.
Pisk æg og sukker sammen enten med en elpisker eller i en røremaskine. Tilsæt hvedemel, vanillesukker og bagepulver og rør godt sammen. Rør det smeltede smør i - det må gerne være lidt afkølet, men det er ikke nødvendigt. Rør til sidst de moste bananer i og fordel dejen i bradepanden.
Bag kagen midt i ovnen i 30 minutter. Når kagen er gennembagt, tages den ud. Chokoladen fordeles ovenpå i små stykker og kagen sættes igen i ovnen i 2 minutter. Tag kagen ud og smør den nu smeltede chokolade ud med en dejskraber eller lignende.
Lad kagen køle af. Den smager godt både nybagt og afkølet. Som nybagt får man dog den ekstra bonus i form af flydende chokolade og lun kage :)