Go Back
+ servings

Salat med kylling og avocado

No ratings yet
Antal: 1 portion

Udskriv

Ingredienser

  • 150 g kyllingeinderfilet
  • 1/2 dl soja
  • 1/2 dl balsamicoeddike
  • 2 fed hvidløg presset
  • salt og peber
  • olie
  • 1 avocado
  • salat jeg kan bedst lide romaine eller hjertesalat, men iceberg eller andet kan også bruges
  • limesaft

Sådan gør du

  • Kyllingen marineres i (mindst) et par timer i soja, balsamico, hvidløg, salt og peber. Herefter steges det mørt på en pande i olie - bare lige nok til at det ikke brænder fast.
  • Salaten snittes fint eller groft, afhængigt af hvad man er mest til, og vendes med lidt limesaft og soja. Avocadoen skrælles, udstenes og skæres i passende stykker. Når kyllingen er mør, skæres den også i mindre stykker og det hele blandes. Smag evt. til med limesaft og soja.