Go Back
+ servings

Risengrød i slowcooker

3.32 fra 16 stemmer
Tilb. tid: 2 timer
Samlet tid: 2 timer
Antal: 4 portioner
Risengrød for den dovne nisse. Bland ingredienserne, tænd apparatet, og kom tilbage 2 timer senere til perfekt risengrød!
Udskriv

Ingredienser

  • lidt kokosolie eller smør til at smøre indsatsgryden
  • 4 dl grødris
  • 1,5-1,75 liter mælk jeg plejer at bruge 1,6
  • 1 tsk salt

Til servering (duh)

  • smør
  • kanelsukker

Sådan gør du

  • Smør indsatsgryden med et tyndt lag kokosolie eller smør.
  • Bland så grødris, mælk og salt. Tænd på høj varme, sæt timeren til 2 timer, og gå din vej.
  • Når grøden er færdig, slår slowcookeren (i hvert fald min variant) automatisk over på varmefunktionen, så grøden holdes varm, indtil den skal spises.
  • Serveres - selvfølgelig! - med kanelsukker og smørklat.

Noter