Go Back
+ servings

Thai red curry med kylling og grønt

5 fra 6 stemmer
Antal: 4 personer
Den lækreste thai red curry - smager præcist som hvis du købte den fra den nærmeste thai-restaurant, og er lavet på 20 minutters tid.
Udskriv

Ingredienser

  • 450 g kyllingebryst
  • 1 spsk kokosolie
  • 1-2 spsk rød karrypasta
  • 1/2 løg finthakket, eller 1/2 tsk løgpulver
  • 4 fed hvidløg presset
  • 2 tsk frisk ingefær fintrevet
  • 2-3 håndfulde grønne bønner fra frost
  • 1 dåse babymajs
  • 1 lille dåse bambusskud
  • 1-2 dåse kokosmælk
  • 1 spsk majsstivelse
  • vand
  • 1 laurbærblad
  • 2 spsk sweet chili sauce
  • 2 spsk fishsauce
  • 2 spsk soja
  • 2 spsk brun farin eller tilsvarende
  • salt

Sådan gør du

  • Kyllingen skæres i helt tynde skiver. Kokosolien varmes i en stor gryde eller wok, og kylling, løg og rød karry svitses sammen heri, til kyllingen ikke længere er lyserød.
  • Tilsæt presset hvidløg, revet ingefær, grønne bønner, babymajs (evt. halveret) og bambusskud og svits med.
  • Tilsæt kokosmælk. Herefter fylder jeg den tomme dåse med vand og rører majsstivelsen ud heri og tilsætter også dette. Du kan også bare bruge en ekstra dåse kokosmælk. Tilsæt de resterende ingredienser, og lad saucen simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og sukker og server.