Go Back
+ servings

Peanutmarineret kylling

No ratings yet
Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 250-350 g kyllingeinderfilet

Marinade:

  • 3 spsk peanutbutter
  • 1,5 spsk rapsolie
  • 1,5 spsk soja
  • 2 fed hvidløg ca. 10 g
  • 1 tsk sambal oelek den, jeg har er ret stærk, så hvis du bruger en mild og kan lide stærk mad, kan du godt bruge en halv tsk ekstra
  • 1,5 tsk limesaft

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne til marinaden. Bland marinade og kylling i en frysepose, luk den og sæt den i køleskabet så længe, som muligt. Jeg lavede marinaden om morgenen og lod den marinere indtil aften. Hver gang, du åbner køleskabet i løbet af dagen, kan du lige massere den lidt. Så tager det bedre imod bilder jeg mig selv ind.
  • Forvarm ovnen til 200º varmluft.
  • Fordel kyllingen i ét lag i et fad og steg kyllingen i ca. 20 minutter.