Go Back
+ servings

Lynstegt sursød spidskål og gulerødder med ananas

No ratings yet
Antal: 2 personer
Udskriv

Ingredienser

  • ½ spidskål ca. 250 g
  • 3-4 gulerødder ca. 250 g
  • 200 g ananas i tern jeg brugte fra dåse, men frisk vil også være fin
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk af ananassaften fra dåsen hvis du bruger frisk ananas, kan 1 tsk honning tilsættes for ekstra sødme

Sådan gør du

  • Snit spidskålen fint og riv gulerødderne groft.
  • Varm olien i en wok, sauterpande eller gryde. Svits kålen hurtigt heri, og vend derefter gulerødderne i.
  • Efter et par minutter, tilsættes eddike og ananassaft/honning. Svits videre, indtil al væsken er fordampet og vend ananasstykkerne i. Lad dem varme hurtigt igennem og server herefter.