Go Back
+ servings

Pangasius og grønsager i bouillon med ris

1.67 fra 3 stemmer
Antal: 4 personer
Udskriv

Ingredienser

  • 500 g pangasius fileter
  • salt og peber
  • tørret dild eller frisk
  • 400 g champignoner
  • 1 squash
  • 1 peberfrugt - farve er underordnet
  • 2 grøntsagsbouillonterninger
  • 1 fiskebouillonterning eller brug grøntsags, hvis du ikke kan finde fisk
  • 5 dl vand
  • 4 dl ris
  • 6 dl vand + salt

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200º varmluft.
  • Skær champignonerne i skiver og rist dem på en pande. Når vandet er fordampet, tilsættes lidt olie og soja og de steger videre.
  • Fordel fiskefileterne i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og dild.
  • Skær squash og peberfrugt i skiver og fordel herover. Slut med de ristede champignoner. Kog vandet og opløs bouillonterningerne heri. Fordel væsken over fisk og grøntsager og sæt i ovnen i ca. 20 minutter.
  • Risene tilsættes, når vandet koger. Kog 12 minutter og lad hvile under låg i yderligere 12.