Go Back
+ servings

Grøn one-pot pasta med squash og spinat

5 fra 2 stemmer
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 35 minutter
Antal: 3 personer
Bedste comfy pastaret med skjult grønt
Udskriv

Ingredienser

  • 1 pakke bacon i skiver
  • 8 dl bouillon jeg bruger hønsebouillon
  • 1 squash
  • 150 g hakket spinat fra frost
  • 400 g pasta vælg din favorit
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1 dl fløde
  • salt
  • 50 g revet parmesan

Sådan gør du

  • Skær bacon i mindre stykker og steg det sprødt på en pande.
  • Bring bouillon i kog i en gryde. Mens væsken koger op, river du din squash groft og hakker eller skiver hvidløg. Når væsken koger, tilsættes squash, spinat, pasta, hvidløg, løgpulver, fløde og salt.
  • Lad pastaen simre ved medium varme i ca. 20-25 minutter.
  • Når pastaen er mør og væsken er kogt ind, røres sprødstegt bacon og revet parmesan. Lad parmesanen smelte i et minuts tid og smag til med salt.

Noter

Hvis den skal være ekstra fræk, og du alligevel har MSG i køkkenskabet, kan du give den et drys heraf.